• Byggmann

OM OSS

Om Stenberg Schulz

Entreprenørselskapet Stenberg Schulz AS ble etablert for 34 år siden, og har lange tradisjoner innen godt og solid håndverk.

Firmaet har i dag 1 stk tømmermester fast ansatt i tillegg til sine tømrere, alle med fagbrev og lang allsidig praksis innen byggfaget. Vi bygger eneboliger, garasjer, hytter og arkitekt-tegnede villaer, samt at vi utfører alt innen rehabilitering.

Vi har en maskinpark som kan utføre alle typer graveoppdrag.

Entreprenørselskapet Stenberg Schulz AS har i alle år satset på kvalitet fra første til siste ledd, og er opptatt av at alle våre samarbeidspartnere skal stå for det samme. Dette for å være sikre på at tidsfrister og kostnadsrammer overholdes.

Som leverandør av Byggmann hus-, hytter- og garasjer har vår kunderådgiver mulighet til å foreta prosjektering og kalkulering for å imøtekomme kundens ønsker og behov. Vi kan veilede både når det gjelder valg av tomt og hustype. Dette er viktig for å få et hus som ligger riktig i terrenget og som inngår harmonisk i den eksisterende bebyggelsen. Vår kunderådgiver utarbeider kostnadsoverslag, finansieringsplan og sørger for innhenting av byggetillatelse og senere brukstillatelse/ferdigattest. Det er også en kjent sak at arkitektarbeidet som er nedlagt på de forskjellige hustypene har ført til at både eksteriør og interiør har høy standard.

Vår stolte bedriftshistorie

Bygg og Entreprenør Magne Stenberg ble etablert av Magne Stenberg, da han var 37 år gammel. Første gang i 1981 som et enkeltmannsforetak og deretter som et aksjeselskap i  januar 1987. Selskapet har hatt sitt virke og sin spisskompetanse innenfor nybygg, rehabilitering, ombygging og tilbygg. Med egen maskinpark har selskapet kunne ta på seg oppdrag som f.eks. alt fra graving og grunnarbeider til overlevering av nøkkelferdige bygg. Oppdragsgivere har vært alt fra offentlige institusjoner, idrettslag, bedrifter samt privatpersoner. Selskapet har vært forhandler i Byggmann Gruppen siden oppstarten tidlig i 1980-årene. Sommeren 2014 ervervet Bygg og Entreprenør Magne Stenberg AS alle aksjene i Nordbohus HLV AS. Kort tid etter ble Bygg og Entreprenør Magne Stenberg AS kjøpt opp av Stenberg Schulz Gruppen, som skiftet navn på selskapet til Entreprenørselskapet Stenberg Schulz AS. Det nye selskapet består av tidligere hovedaksjonær i Nordbohus HLV AS; Gunnar Schulz samt Magne Stenberg’s sønn Edvall Martin Stenberg.

Sammen skal vi se til at det ærverdige selskapet utvikler seg videre i tråd med vår grunnleggers idealer og tankesett.